Over ons


Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn Jan Kok en Rob Wallenburg. Wij zijn vanaf 15 april 2016 begonnen met onze webshop genaamd SaCo-Topline.nl


We leveren via onze webshop Delta schuurpapier en http://www.kip-tape.com/wp-content/uploads/2016/02/kip-logo-header.png schilderstape. Nu zult u waarschijnlijk denken: ja maar daar zijn al zoveel sites voor, maar niet als die van ons.           


Voor wat betreft de schilderstape, deze is van het merk http://www.kip-tape.com/wp-content/uploads/2016/02/kip-logo-header.png. Deze schilderstape is van uitstekende kwaliteit en bij ons alleen per doos te bestellen. Houdt u rekening met een levertijd van 4 werkdagen.

In uw branche wordt veel gewerkt met Delta schuurpapier en u wilt daar niet te veel voor betalen. U zoekt Delta schuurpapier van goede kwaliteit, net als die van de originele merken? U hoeft niet verder te zoeken. Bij ons bent u aan het juiste adres.


Mochten er vragen zijn over onze producten, dan kunt u een mail sturen naar info@sacotopline.nl en deze zal dan z.s.m. beantwoord worden.Vriendelijke groeten, Jan en Rob van SaCo-Topline uit IJsselstein